Фенцін Тецзі Шу Пуер 70 гр.

600.00

Цей чай преміум-класу «Ripe Pu-erh» відноситься до одного з найвищих класів у класифікації зрілих чаїв пуеру. Він виготовляється виключно з чайного листя сорту Менку Да Є Чжун і ретельно обробляється для досягнення виняткової якості. Цей чай, зібраний в повіті Фенцін провінції Юньнань, на висоті 1800-2300 метрів, користується перевагами оптимальних умов зростання і багатого біорізноманіття регіону.

Збирається щорічно з 25 березня по 16 травня, чай містить велику частку ніжних бруньок, 70% з яких складається з однієї бруньки і одного листка. Процес ферментації включає в себе збір, зволоження і ретельний контроль температури і рівня кисню. В результаті виходить чай з насиченим смаком і ніжною текстурою, що розвивається протягом 40-60 днів ретельної ферментації.

При заварюванні цей пуер дає настій темно-червоного кольору з м’якою, оксамитовою текстурою і природним солодким, м’яким смаком. В ароматі проявляються ноти сухофруктів, таких як лонган і червоні фініки, в поєднанні з легким деревним відтінком. Густа текстура і стійкий післясмак чаю дарують глибоке задоволення після декількох заварок.

Багатий поліфенолами, амінокислотами і вітамінами, цей чай сприяє травленню, стимулює обмін речовин і є джерелом антиоксидантів для загального здоров’я. Заварюйте гайвань окропом температурою 100°C, використовуючи 6-7,5 грама чаю на 150 мл гайвані. Рекомендується швидко промити гайвань перед заварюванням протягом 10–15 секунд, поступово збільшуючи час заварювання для наступних заварювань.

Weight 70 g
Category:
CALL ME
+
Call me!
Updating
  • No products in the cart.