Пуер - це вид чаю, що стався з передгір'я Тибету. Пуер насичений цілим комплексом корисних речовин, який у Китаї називають Шен Ці, «дихання життя».
Вид чаю з дуже багатою різноманітністю сортів. Батьківщина улунів — гори Уїшань на північному заході провінції Фуцзянь, Китай. Назва цього виду перекладається як «Чорний дракон», тому що в процесі обробки чайний лист чорніє.
Червоний чай - це саме той, який через темний колір настою у нас прийнято називати "чорним". Насичений та яскравий чай, як на вигляд, так і на смак. Батьківщина червоного чаю — гори Уїшань.
Зелений чай містить максимум корисних речовин. Це найдавніший вид чаю, який має дуже багато підвидів. Саме до зеленого чаю відносяться багато елітних «імператорських» сортів чаю.
Білий чай – це слабоферментований чай, обробка якого відбувається за невисоких температур. Зазвичай його сушать на свіжому повітрі, досушують у приміщенні. Містить велику кількість алкалоїдів. Має відчутний заспокійливий вплив.
Колекція зборів із трав, квітів, ягід та коріння: з розслаблюючим, лікувальним та тонізуючим ефектом.